Articole

Descărcare tractor agricol

Data de 08.05.2014

Cum sa descarci un tractor cu greutatea de 9 tone, daca nu detii sistem de echilibrare?Foarte simplu! Saan Ruttrans va arata prin intermediul unor fotografii cum poate fi indeplinita o astfel de sarcina.

Detalii

Ridicare pod cale ferată

In data de 30.04.2015 am executat o lucrare de ridicare de pe trailer si pozitionare pe sol a unui pod metalic de tip "grinzi metalice" cu o greutate de aproximativ 40 tone. Lucrarea a avut loc in gara Apahida. jud. Cluj iar pentru aceasta a fost alocata o automacara de 100 tone si logistica necesara, inclusiv transportarea contragreutatilor automacaralei.

Detalii

Lucrare ridicare barcă

In data de 28.04.2014 unul din clientii nostri a dorit sa executam o lucare putin neobisnuita, deoarece nu in fiecare zi avem astfel de solicitari.

Deci, am fost solicitati sa ridicam o barca, cu greutatea de aprox. 1,5 tone, din material compozit si sa o tinem in carligul automacaralei pana ce clientul nostru va trimite o semiremorca pe care barca sa fie incarcata. Dificultatea prestatie a constat in faptul de a proiecta un cadru metalic care sa permita legarea barcii astfel incat benzile de ridicare sa cada perpendicular pe marginile acesteia evitand astfel distrugerea marginilor acesteia prin "strangere". In pozele atasate se poate vedea alegerea facuta de inginerul si macaragiul nostru pentru a putea satisface cerinta acestui client.

Detalii

ro_RORO