Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.saanruttrans.ro.

Site-ul www.saanruttrans.ro este operat de societatea S.C. SAAN RUTTRANS S.R.L., cu sediul în Str. Calea Baciului nr. 47, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/3048/2005. Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.saanruttrans.ro își rezervă dreptul de a modifica, în orice moment, conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală


Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare, ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționeaza utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul www.saanruttrans.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Drept aplicabil


Prin folosirea site-ului www.saanruttrans.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și conditiile de utilizare și orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.saanruttrans.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului


Administratorul www.saanruttrans.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.saanruttrans.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generală.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date www.saanruttrans.ro, are obligatia de a folosi datele cu caracter personal in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate (vezi secțiunea de Confidențialitate).

Limitari ale responsabilitatilor


Administratorul site-ului www.saanruttrans.ro, nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Administratorul www.saanruttrans.ro, nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele www.saanruttrans.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Administratorul site-ului www.saanruttrans.ro, garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii www.saanruttrans.ro, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Administratorul site-ului www.saanruttrans.ro, are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma S.C. SAAN RUTTRANS S.R.L., nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii www.saanruttrans.ro, si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii www.saanruttrans.ro, si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Daca aveti intrebari sau nelămuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactați prin intermediul numărului de telefon si a adresei de email puse la dispoziția Dvs. Detalii în pagina de contact.